Deltag i processen

Vær med fra idé til færdigt produkt

Plastikkort er en oplagt mulighed for at markedsføre din virksomhed. Det er vigtigt, at plastikkortene afspejler din virksomhed og understøtter dit brand, og derfor indgår vores designere og konsulenter i et tæt samarbejde med dig om at skabe et unikt plastikkort, der sætter et markant aftryk. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt produkt, og med udgangspunkt i dine ønsker og visioner skaber vi et kort, der opfylder alle dine krav.

Plastkort med trykk

Styrk interaktionen med dine kunder

Plastikkort findes i mange afskygninger: Gavekort, medlemskort, nøglekort, klubkort, VIP-kort og personalekort for at nævne nogle få af dem. Fælles for dem er, at dine kunder eller medarbejdere på et tidspunkt står med et af dem i hånden. Så hvad vil du gerne udstråle? Få hjælp af vores designere i BRANDLAB til at designe lige akkurat det kort, der passer til din virksomhed. Vi tager hånd om hele processen – fra design til produktion. Vi er certificeret af Nets til at producere plastikkort.

plastkort

Personlige plastikkort

Sikker identifikation og validering

Vi kan producere gavekort, nøglekort, medlemskort og klubkort med både stregkode, magnetstribe og chip, og vi er naturligvis i stand til at indkode stregkoden, magnetstriben og chippen med alle tænkelige oplysninger. Vi kan også producere plastikkort med unikke numre (eksempelvis kortnumre og fortløbende medlemsnumre) og unikke navne alt efter behov.

Rene materialer

Forkærlighed for rene materialer

Alle vores kort produceres uden brug af giftig PVC eller lignende materialer. Vi kan producere i bioplast og andre miljøvenlige materialer, hvis du ønsker en mere grøn og bæredygtig profil.

Unikke plastikkort

Gavekort med logotrykk

Vi kan fremstille gavekort i mange forskjellige størrelser, farger og former, slik at gavekortet avspeiler din merkevare best mulig og beholder et unikt uttrykk. Vår BRANDLAB består av en gruppe konsulenter og designere, som arbeider målrettet for å tilpasse designet etter nettopp dine ønsker og behov. Innhent et uforpliktende tilbud ved å utfylle vår kontaktform, hvor du beskriver din forestilling om det ønskede sluttprodukt.