Design Audit

Design Audit

Ny katalog: försändelseemballage till din webbshop

Boosta ditt varumärke: Välj miljövänliga material och innovativ design

När vi handlar online är förväntningarna på snabb och flexibel service skyhöga. Vi förväntar oss att webbutikerna är en förlängning av de fysiska butikerna. I takt med de globala klimatförändringarna är miljövänliga emballage i fokus, för webshoppar så väl som för fysiska butiker.

Om du vill ha hållbart, exklusivt och innovativt försändelseemballage och förpackningar så finns det massor av inspiration att hämta i vår nya katalog. Ge dina kunder en upplevelse när de handlar online. Det stärker både ditt varumärke och dina kunders lojalitet.

Les mer om alt i katalogen vår her

Klassisk pappkartong

Den klassiska pappkartongen är en säker vinnare. Den skyddar varorna och finns i många storlekar. Du har också många alternativ med ett sådant emballage. Tänk därför nytt! Du kan till exempel trycka din logga på förpackningen eller färga den invändigt. Överraska din kund!

Shipping-box-pink

Försändelsepåsar

Försändelsepåsen är oumbärlig i nästan alla webbshoppar. Den är snabb att packa, hållbar och vattentät. Använd dubbla limremsor för att göra det enkelt för kunden att returnera produkten. Vill du göra något får miljön så kan du få påsen i återvinningsbar plast och du kan självklart alltid designa den till att passa ditt varumärke.

Floyd branded  shipping bag

Ge kunden det lilla extra

Överraska dina kunder genom det lilla extra. Lägg till exempel skorna i en fin tygpåse där din logga är tryckt. Leverera dina kläder i en snygg påse eller en liten ryggsäck som kan återanvändas. Det är både funktionellt och stärker ditt varumärke. Ta kontakt med våra emballagesspecialister om vad som passar till din verksamhet.

Mani_bag_in_shipping_box

När du har en budget

Ett klistermärke är både en snabb och prisvärd lösning. Designa ditt klistermärke och använd det på ditt standardemballage. Det kan göra förpackningen snyggare, informera och fungera som försegling. Du kan också använda dem på påsar och askar. De kan vara både praktiska, snygga och skapa en unik och effektfull design.

Shipping-box-yellow-sticker

Försändelsepåsar av miljövänligt material

Kunder har stort fokus på miljövänliga lösningar, även när det gäller emballage. Få den klassiska bruna försändelsepåsen av återvinningsbart papper med din egen design. Du kan också använda det revolutionerande pappersmaterialet Paptic® som är ett miljövänligt pappersmaterial men som har egenskaper som liknar plast. 

Webshop_envelope_brown_golden-dots

Försändelsekartonger som överraskar kunden

Den praktiska försändelsekartongen är slittålig och skyddar varorna extra bra. Använd insidan av kartongen som en reklamplats, till information eller för en snygg bild där detaljerna är genomtänkta och kunden står i centrum.

Blue-printed-shipping-box

Andre historier

ARTIKKEL

Emballasje er et viktig verktøy i markedsføringen din – bruk den!

Ser du på emballasjen din som en praktisk måte å beskytte produktene dine på? En studie viser at en tredjedel av kundenes kjøpsbeslutninger er basert på hvordan emballasjen til produktet ditt ser ut. 

Les mer

ARTIKKEL

Dette er de 7 tingene du bør vite når du velger emballasje

Det er viktig å bruke tid på å lage emballasje som uttrykker brandet og verdiene dine. Enten du trenger gavepapir, gaveesker eller forsendelsesesker, er det mange valg du må ta når du skal velge emballasje for virksomheten din. I denne guiden gir vi 7 tips om hvordan du velger din emballasje.

Les mer

ARTIKKEL

Les de 5 tingene om e-handelsemballasje som irriterer forbrukerne

Hvilke ting er spesielt irriterende for forbrukerne når det kommer til e-handelsemballasje – og hvorfor? Les videre i dette blogginnlegget, hvor vi trekker frem fem vanlige frustrasjoner som du bør unngå når du utvikler emballasje til din bedrift.

LES MER
Var denne artikkelen hjelpsom?
JaNei
Black Corrugated Winebox 2 Bottle ble lagt til i kurven din