HVORFOR VÆLGE SCANLUX?

VI HAR FOKUS PÅ DE GODE LØSNINGER

solution

SLIP FOR AT TÆNKE PÅ LOGISTIK OG LAGER

Én ting er at producere emballage. Noget andet er at håndtere alle de logistikmæssige udfordringer, der opstår, når alt fra poser til tryksager skal distribueres til butikker rundt omkring i verden.
Den del af arbejdet, kan du vælge at lægge over på vores skuldre. Vi har faciliteterne, systemerne og ekspertisen til at tage os af alt inden for logistik og distribution. Så kan I bruge ressourcerne på jeres kernekompetence. Vi kalder det SOLUTION.

solution_bring_forside_web

PERSONLIG WEBSHOP

Med en personlig webshop får du en skræddersyet kundeportal, der gør det nemt, hurtigt og fleksibelt at få emballage ud til butikkerne. Med portalen får de enkelte butikker adgang til virksomhedens webshop, og kan selv bestille materialer efter behov.

Vi lagerfører jeres emballagesortiment og distribuerer direkte til butikker i hele Europa. På hovedkontoret kan I se de enkelte butikkers forbrug og historie. Vi sørger naturligvis for, at der hverken er overproduktion eller varer i restordre.

Solution_logistik123

LOGISTIK OG LAGER

Opbevaring og distribution af emballage kan være en stor udfordring. Specielt for store kædevirksomheder med mange butikker. Derfor har vi specialiseret os i fleksible logistikløsninger.
Vi tilbyder at opbevare den færdigproducerede emballage på vores lager og leverer det til jeres butikker over hele verden. På den måde kan I minimere lageromkostningerne og samtidig spare ressourcer i administrationen.

hvem_er6
hvem_er5
hvem_er4
hvem_er3

PRODUKTION

Hos Scanlux Packaging har vi altid ment, at der skal være et tæt samarbejde mellem vores designere og kunde. En fælles forståelse og udveksling af erfaringer bidrager nemlig ikke alene til færre misforståelser og bedre løsninger. Det sikrer også, at vi kan skabe nye innovative emballageløsninger.
I INNOVATION og BRANDLAB nyder vi derfor godt af vores tætte samarbejde med vores produktionsafdelinger i Europa og Asien. De er nøje udvalgte, så de lever op til både miljø-, kvalitets- og humanitære krav.