SMYKKEÆSKER

EKSKLUSIVE ÆSKER TIL EKSKLUSIVE GAVER

Et smykke er en personlig og speciel gave. Det bør også komme til udtryk i emballagen.
Vi hjælper med at fremstille dine smykkeæsker, så de bliver lige, som du vil have dem.
Uanset om de skal være råt og maskulint eller fint og feminint.

SÆT ET PERSONLIGT PRÆG PÅ DINE SMYKKEÆSKER

Vi kan fremstille dine smykkeæsker med dit logo og dit firmanavn, hvis du ønsker det. Logoet kan trykkes med farvet tryk (herunder guld- og sølvtryk) eller præges på æsken. Mange kunder bruger smykkeæskerne til opbevaring af smykkerne, og med et logotryk vil kunden derfor blive mindet om din smykkeforretning i mange år frem.

UNIKKE DESIGNS DER FREMHÆVER DIT BRAND

I tæt samarbejde med dig kan vi designe og udvikle smykkeæsker i alverdens former, farver og materialer. Vi garanterer, at smykkeæskerne fremhæver dit brand og matcher dine smykker – uanset hvilke smykker (ringe, øreringe halskæder, armbånd, charms, brocher, ure mv.) du har brug for en æske eller et etui til.

SMUKKE OG FUNKTIONELLE SMYKKEÆSKER

Vi fremstiller elegante og funktionelle smykkeæsker i tidløse designs. Vores materialevalg er baseret på en æstetisk og funktionel tilgang med udgangspunkt i dine ønsker. Vi kan blandt andet arbejde med naturlæder, kunstlæder, plast, karton og træ.

BÆREDYGTIGE OG MILJØVENLIGE SMYKKEÆSKER

Miljø og bæredygtighed er en vigtig og integreret del af alt, hvad vi foretager os. Derfor kan vi levere produkter, der tilgodeser både dig og miljøet. Vi kan fremstille smykkeæsker i FSC- og ISO 14001-certificerede naturmaterialer, der er bearbejdet med respekt for både natur, miljø og mennesker.


BASIC

Basic er SCANLUX standard sortiment. Et bredt udvalg af emballage med dag-til-dag levering som kan købes i vores webshop.

> Gå til webshop

VI DESIGNER FOR DIG

Vores dygtige designere står klar til at hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige designløsning – Bringing Brands to Life.

> Læs mere om BRANDLAB

PRIS

Kontakt os og få et tilbud på jeres egen helt unikke emballage med eget logo – nemt og hurtigt.

> Indhent tilbud


folde
VERA
hvide
sorte
LUND