PLASTIKKORT MED TRYK

STYRK INTERAKTIONEN MED DINE KUNDER

Plastikkort findes i mange afskygninger: Gavekort, medlemskort, nøglekort, klubkort, VIP-kort og personalekort for at nævne nogle få af dem. Fælles for dem er, at dine kunder eller medarbejdere på et tidspunkt står med et af dem i hånden.

Så hvad vil du gerne udstråle? Få hjælp af vores designere i BRANDLAB til at designe lige akkurat det kort, der passer til din virksomhed. Vi tager hånd om hele processen – fra design til produktion. Vi er certificeret af Nets til at producere plastikkort.

gavekortæske1
gavekortæske2
gavekortæske3
gavekortæske4

BASIC

Basic er SCANLUX standard sortiment. Et bredt udvalg af emballage med dag-til-dag levering som kan købes i vores webshop.

> Gå til webshop

VI DESIGNER FOR DIG

Vores dygtige designere står klar til at hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige designløsning – Bringing Brands to Life.

> Læs mere om BRANDLAB

PRIS

Kontakt os og få et tilbud på jeres egen helt unikke emballage med eget logo – nemt og hurtigt.

> Indhent tilbud


DELTAG I PROCESSEN

VÆR MED FRA IDÉ TIL FÆRDIGT PRODUKT

Plastikkort er en oplagt mulighed for at markedsføre din virksomhed. Det er vigtigt, at plastikkortene afspejler din virksomhed og understøtter dit brand, og derfor indgår vores designere og konsulenter i et tæt samarbejde med dig om at skabe et unikt plastikkort, der sætter et markant aftryk.

Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt produkt, og med udgangspunkt i dine ønsker og visioner skaber vi et plastikkort, der opfylder dine mål.


PERSONIFICEREDE PLASTIKKORT

SIKKER IDENTIFIKATION OG VALIDERING

Vi kan producere gavekort, nøglekort, medlemskort og klubkort med både stregkode, magnetstribe og chip, og vi er naturligvis i stand til at indkode stregkoden, magnetstriben og chippen med alle tænkelige oplysninger. Vi kan også producere plastikkort med unikke numre (eksempelvis kortnumre og fortløbende medlemsnumre) og unikke navne alt efter behov.


RENE MATERIALER

FORKÆRLIGHED FOR RENE MATERIALER

Alle vores plastikkort produceres uden brug af giftig PVC eller lignende materialer. Vi kan producere plastikkort i bioplast og andre miljøvenlige materialer, hvis du ønsker en mere grøn og bæredygtig profil.


UNIKKE PLASTIKKORT

PLASTIKKORT DER AFSPEJLER DIT BRAND

Vi kan fremstille plastikkort i alverdens farver og mønstre, der afspejler din virksomhed og dit brand. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker, dine plastikkort skal se ud, men vores rådgivere og konsulenter står naturligvis til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller et godt råd. Vi kan også fremstille gennemsigtige plastikkort og plastikkort med varierende tykkelser.