Læg bare bånd på dig selv

Det første du ser på er båndet – båndet er med til at skabe et indtryk om, hvor pakken kommer fra. Et smukt bånd giver straks modtageren en forudanelse om indholdets kvalitet. Et gavebånd med logo kan være den første præsentation af din forretning, så hvorfor ikke starte med at brande dig selv her. For at skabe det helt rigtige udtryk og kræse om dine kunder, så bør du lade bånd og gavepapir supplere hinanden – så er dine kunder ikke et sekund i tvivl om, hvor pakken kommer fra. Det er nogle gange de små ting, der tæller.

Skal dit bånd være bredt, smalt, vævet, metallic, eller hvad ønsker du? Vores bånd kommer i forskellige kvaliteter bredder og materialer. Der er utallige muligheder og du kan få det bånd, der passer til dit brand. Så tag en snak med vores designere og emballagespecialister, som står klar til at vejlede dig.

Gavebånd med navn og logo

I samarbeid med deg kan vi utvikle og designe et unikt gavebånd eller silkebånd som står helt i stil med ditt firma og produktene du selger. Dette er en unik mulighet for deg til å skape en personlig innpakning, som fremhever ditt firma og setter spor hos kundene. Vi kan produsere gavebåndet i alle tenkelige farger og materialer, og du kan også velge å få bånd med logo. Dette gjelder både for små og store opplag. Dersom du synes at dette er noe for deg og ditt firma, er du velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller få et uforpliktende tilbud.

[porfolio_project_details category=»yes» tags=»» skills=»» ]
[porfolio_project_details category=»» tags=»yes» skills=»»]

Ja takk – jeg vil gjerne vite mer!