Vi skaber værdi for din forretning gennem emballage

Vi er din strategiske og kreative emballagepartner og hjælper dig med alt fra idé til færdig produktion og distribution af din emballage.

Vi hjælper med at skabe levende emballageoplevelser gennem innovativt og inspirerende emballagedesign. 

Forbrugerne oplever din emballage som en del af dit brand og det er med til at definere opfattelsen af din virksomhed. Emballagen er en fysisk dimension af dit brand. Forbrugerne har en intuitiv fornemmelse af hvem du er når de står med din indpakning eller emballage i hånden. De mærker kvaliteten og ser de æstetiske detaljer i designet. 

Siden 1988 har vi sikret emballage af høj kvalitet til flere brancher og vi er i dag en af Skandinaviens største udbydere af butiks- og webshopemballage. Vi designer og lagerfører et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, bånd, vinemballage og alt andet tilbehør, der skal til, for at skabe en komplet og sammenhængende emballageløsning til din butik og webshop.

"Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde"

"Vi har oplevet stor vækst i de senere år, og her har det været vigtigt for os, at tilpasse vores emballage undervejs. Scanlux Packaging har bidraget med gode designoplæg, god sparring og hjælp til en emballage, der gør det til en bedre oplevelse for vores kunder at handle hos os. Samarbejdet med Scanlux Packaging har gjort det markant lettere for os at holde fokus på vores kerneforretning. "

Lene Jensen, FLOYD

Læs mere om FLOYD

Grønne projekter

Flere bæredygtige emballageløsninger

Brandoplevelsen er dit brand

Vores stålsatte ambition er at levere de absolut bedste forbruger- og brandoplevelser med vores emballageløsninger til både butikker og webshops verden over. Efter vores mening kommer vi bedst i mål med dette ved at være en inspirerende og kreativ partner. Du får maksimal værdi gennem din emballage ved et tæt samarbejde med vores designudviklere og emballagespecialister.

Vores vision er: Scanlux Packaging ønsker at være den foretrukne outsourcing- og logistikpartner for danske og internationale detailhandelsvirksomheder således, at vores kunder kan fokusere på det, de er gode til.

Jan Kornelius, CEO, Scanlux Packaging

Vores sortiment i webshoppen er formet af de nyeste trends og teknologier på markedet, og produkterne spænder vidt og bredt – lige fra indpakningspapir, poser og gaveæsker til tilbehør og gavekortæsker. Kast dig ud i et inspirationsunivers af farver, mønstre, materialer, kvaliteter og designmuligheder, og få pålidelig og effektiv dag-til-dag-levering.

Sager, der står vores hjerter nært:

WWW-og-FN-mål-2023

Det er nemt at være kunde hos os

Hos Scanlux Packaging arbejder vi tæt sammen med vores kunder, så det er let for dig at vide hvor du er i processen. Derfor er det også vigtigt for os, at du som kunde altid ved, hvad vi kan tilbyde dig, og hvilken værdi vi kan skabe for din forretning.

Vores mission: Scanlux Packaging anvender sin lange erfaring og store ekspertise inden for detailemballage og brands til at optimere vores kunders emballagebehov og sammensætte innovative løsninger.

Jan Kornelius, CEO, Scanlux Packaging

Vi ønsker at gøre en forskel i din hverdag med løsninger, der matcher dine behov og udfordringer, så vi kan gøre en forskel for dit brand. Det gælder uanset om der er tale om produktion af en papirspose, forsendelsesæske, eller en større totalløsning, hvor vi står for både design, produktion og distribution til dine butikker og webshop.
Ved at uddelegere ansvaret for logistik til os opnår du besparelser til lager, distribution og administration. Samtidig sørger vi for, at du får en fleksibel og behovsstyret levering, der sparer dig tid og ressourcer centralt og lokalt i de enkelte butikker. Vores ønsker om at levere de bedste oplevelser udspringer af 3 principper hos Scanlux Packaging:
Vi er:

  • Innovativ i sindet
  • Bæredygtig i hjertet
  • Ansvarlig i aktion

Innovativ i sindet – kreativ konceptudvikling design og tilpasning

Emballage er en oplagt måde at skabe fortællingen om dit brand. Det er din mulighed for at kommunikere virksomhedens kerneværdier og visuelle profil, når dit brand positionerer sig i forbrugernes hukommelse. Vi bestræber os konstant på at være fuldt ud opdateret på den nyeste viden, de nyeste trends og teknologiske muligheder. Både i forhold til valg af materiale samt udviklingen af produktionsprocesser og innovative designs. Vi inspirerer dig med smukke designs, som med den rigtige sammensætning af farver, mønstre, stilretninger og emballagetyper kommunikerer din virksomheds brand og skaber genkendelighed.

 

Vores emballagespecialister har årelang erfaring med at få brands og budskaber til at leve, så de skaber opmærksomhed og dermed værdi for din virksomhed. Vi bringer din idé til virkelighed.

Bæredygtig i hjertet – udvikling og bæredygtighed

Vi har som særskilt mål, at kunne sætte nye og højere standarder for bæredygtig emballage. Det gør vi i kraft af alternative og miljøbevidste materialevalg og gennem udvikling og bæredygtig produktion. På den måde kan vi hjælpe dig med at styre din profil i en mere bæredygtige retning, så både din emballage og dit brand bliver mere attraktiv i forbrugernes øjne.

”Vores projekt med at få en mere miljøvenlig emballage til vores forretning er en succes. Vi har fået mange positive kommentarer fra vores kunder, som synes det er rigtig godt, at vores poser nu kan genanvendes, og det viser jo, at det er noget, vores kundesegment også har fokus på.”

– Thor Sverre Molle, logistikdirktør hos Brandsdal Group, BliVakker.

Vi har gennem årene opnået anerkendte miljøcertificeringer, der er din garanti for, at vi lever op til de foreskrevne standarder og kan dokumentere indsatsen, når vi får kontrolbesøg. Vores ISO 14001 dokumenterer vores generelle miljøledelsesindsats og vores FSC®-certificering ((C152037) betyder at vi kan forsyne din emballage med det eftertragtede FSC® mærke. Det er det stærkeste mærke inden for bæredygtig skovdrift og er din garanti for, at skovene drives bæredygtigt. 

 

“Vores projekt med at få en mere miljøvenlig emballage til vores forretning er en succes.”

Ansvarlig i aktion – produktion, logistik og webshop

I en travl hverdag er det vigtigt at kunne handle og træffe de rigtige beslutninger hurtigt og uden besvær. Det gælder i den grad også i forhold til valg og indkøb af emballage. Troværdighed, kvalitet og tillid i samarbejdet med vores kunder er vigtigt. Hos Scanlux Packaging har vi både faciliteterne, systemerne og ekspertisen, der skal til, for at kunne håndtere alt inden for logistik og distribution af emballage til din butik.

Dit daglige logistikarbejde er i trygge hænder hos os – og det kan spare dig for både unødige lageromkostninger, ressourcespild og tid i hverdagen. Her vil dine butikker og webshop nemt, hurtigt og fleksibelt kunne bestille emballage på egen hånd og få det leveret direkte til døren efter behov. Vi lagerfører dit sortiment af emballage, så du undgår overproduktion, restordrer eller varemangel.

 

Vi gør det lettere for dig at håndtere din emballage, så du kan koncentrere dig om andre vigtige forretningsmål, der skal drive din virksomhed fremad.

Dyk ned i vores verden

Bæredygtighed i hjertet

Vi laver emballage til rigtige mennesker

”Vi har fået mange positive kommentarer fra vores kunder, som synes, det er dejligt, at vores poser nu kan genbruges, hvilket viser, at det er noget, vores kundesegment også har fokus på.”

Thor Sverre Molle, logistikdirektør hos Brandsdal Group, BliVakker

Læs mere om BliVakker

Ansvarlig i aktion

Leder du efter den rigtige emballage-leverandør?

Det er vigtigt at handle og træffe de rigtige beslutninger hurtigt og ubesværet i en travl hverdag. Det gælder også, når det kommer til valget af din emballageleverandør.

Vigtige ting at overveje
Black Corrugated Winebox 2 Bottle ble lagt til i kurven din