PRESENTFÖRPACKNINGAR

EN FIN INPACKNING ÄR HALVA NÖJET

Förpackningen är en enastående möjlighet att ge ett sista gott sista intryck i butiken och samtidigt det första, avgörande intrycket hos den som får paketet. Vi erbjuder ett stort utbud av presentpapper, presentaskar, presentpåsar och tillbehör till den perfekta inpackningen. Sortimentet är valt utefter säsongens färger och trender samt ger möjlighet att sätta ihop precis den presentinpackning du vill ha.


BASIC

Basic är SCANLUXs standardsortiment. Ett brett urval av förpackningar som kan levereras snabbt.

> Gå till webbshoppen

VI DESIGNAR FÖR DIG

Våra duktiga designers är redo för att hjälpa och vägleda dig till den designlösningen som passar just er.
– Bringing Brands to Life.

> Läs mer om BRANDLAB

PRIS

Kontakta oss och få ett erbjudande på er helt unika förpackning med egen logotyp – snabbt och enkelt.


> Hent tilbud


PRESENTPAPPER

DITT HELT EGNE UTTRYKK

Presentpapper forteller med en gang hva man kan forvente seg av innholdet i en pakke. Flott papper skaper begeistring og blir ofte gjemt og brukt på nytt. I tillegg til de mange designmulighetene du finner i webshoppen vår har du også muligheten til selv å designe akkurat det gavepapiret kundene dine fortjener. Vi står klare til å hjelpe og veilede deg slik at papiret blir nøyaktig slik du ønsker.

 
IMERCO_Gavepapir-1
moods_Gavepapir-1-1024x426
Kremmerhuset_gavepapir-1

SILKPAPPER

ET EKSKLUSIVT PREG

Vil du gjøre noe ekstra ut av innpakningen er silkepapir et must. I den rette nyansen og med firmalogoen din på tilfører ikke silkepapiret bare stil til innpakningen din, men det vil samtidig imponere og begeistre både kunden og mottakeren av pakken.
Kan fremstilles i et utall av farger – blant annet metallic-farger for ekstra effekt.

 
silkepapir-1-1024x426
femilet-1-1024x426

PRESENTBAND

EN EKSKLUSIV DETALJ

Enhver standard innpakning blir til noe helt spesielt når du avslutter den med et vakkert presentband med firmanavnet eller logoen din på. Enten du velger et matt bånd i street-look eller et elegant blankt satinbånd som base for logoen din, understøtter du firmaets image på aller flotteste vis.
Kan fremstilles i et utall av farger – blant annet metallic-farger for ekstra effekt.

 
Bånd_02-1024x426

GAVEPOSER

EKSKLUSIV OG ENKEL INNPAKNING

Gaveposen byr på det beste fra to verdener. Den gjør at innpakningen går raskt, og er samtidig elegant og lett å pynte. Med ditt eget personlige firmanavn eller logo gjør du samtidig gaveposen til en viktig del av firmaets profil. Velg størrelse, fasong, farger og materialer akkurat som det passer deg – i BRANDLAB står vi klare med råd og veiledning.

BjørnBorg_Gavpose
eplehuset-1-1024x426
Kremmerhuset

GAVEESKER

DEN IDEELLE INNPAKNINGEN – FOR DEG OG DINE KUNDER

Når du har det som aller travlest er gaveesken den ideelle innpakningen. Det går raskt å pakke inn varer i den, den er alltid elegant og holder formen. Er du ute etter en eksklusiv look finnes det muligheter for pregning eller lakk i papir, plast, stoff, velour, metall eller lær. Velg størrelse, fasong, farger og materialer akkurat som det passer deg – i BRANDLAB står vi klare med råd og veiledning

 
magnet-1-1024x426

BLIV INSPIRERET

TRENDBOOK

Hvert år utvikler SCANLUX en trendbok som inspirerer med farger, mønstre, stilretninger, former og mye mere.
Se et lite utdrag av boken og kontakt oss hvis du ønsker ditt eget eksemplar – > Se video