PLASTIKPOSER MED TRYK

EFFEKTIV BRANDING AF DIN VIRKSOMHED

Bæreposen siger mere om din virksomhed, end du måske lige tænker over. En billig løsning signalerer discount, hvorimod en lidt dyrere bærepose med tryk eller navn udstråler kvalitet. Det handler om at vælge en plastpose, der har den rigtige styrke, form og størrelse og som samtidig passer til dit brand.

Hos Scanlux Packaging kan du vælge mellem et bredt udvalg af plastposer, plastikposer og bæreposer med tryk.

Vi kan også producere plastposer i eksempelvis genbrugsfolie eller kartoffelstivelse og biologisk nedbrydelige plastposer,
der forgår af sig selv.


plastposer

LAPFORSTÆRKEDE PLASTPOSER

STÆRKE PLASTPOSER TIL TUNGE OPGAVER

Med indvendig forstærkning omkring hanken får du en holdbar plasticpose, der kan klare tunge løft dag efter dag. Posen fås i mange foliekvaliteter og i alle tænkelige farver og tryk afhængig af anvendelse og den opmærksomhedsværdi, du ønsker at skabe. Dine kunder kan bruge posen igen og igen, og det er derfor en plastikpose med en meget høj reklameværdi.

> Indhent tilbud


loop

PLASTPOSER MED LOOPHANK

STILSIKRE OG SMARTE PLASTPOSE

En plastpose med loophank skiller sig ud fra mængden med enkle midler. Den kan eksempelvis trykkes med flot fototryk, med metal og med flere lag folie med henblik på at fremhæve og understøtte din virksomhed, dit navn, dit logo og dit brand. Vi har mulighed for at benytte flere forskellige folieløsninger både ind- og udvendigt.

> Indhent tilbud


blokposer

BLOKPOSER

PRAKTISKE OG ØKONOMISKE PLASTIKPOSER

Blokposer er økonomiske og meget praktiske plastikposer. De er monteret på blok, så det er nemt og hurtigt for ekspedienten eller kunden at rive poserne af. Blokposen kan laves i forskellige kvaliteter og trykkes præcis, som du ønsker.

> Indhent tilbud


BASIC

Basic er SCANLUX standard sortiment. Et bredt udvalg af emballage med dag-til-dag levering som kan købes i vores webshop.

> Gå til webshop

VI DESIGNER FOR DIG

Vores dygtige designere står klar til at hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige designløsning – Bringing Brands to Life.

> Læs mere om BRANDLAB

PRIS

Kontakt os og få et tilbud på jeres egen helt unikke emballage med eget logo – nemt og hurtigt.

> Indhent tilbud


GALLERI

SE ET UDSNIT AF VORES PLASTPOSER MED LOGOTRYK

oriflame
br
johan
skoringen
vinmonopolet
brandstad
kremmerhuset
bjorn-borg
m
tiger
magasin-loop
mani
magasin