PAPIRPOSER MED TRYK

BLIV SET I GADEBILLEDET

Papirposen er virksomhedens ansigt i gadebilledet. Derfor er det værd at tænke over, hvilke signaler den udsender. Samtidig skal papirsposen have en styrke, form og størrelse, der passer til opgaven. Hos SCANLUX Packaging kan du få et bredt udvalg af papirposer med tryk i forskellige farver, størrelser og papirmaterialer. Alle papirposer kan naturligvis produceres i miljøvenligt FSC®-papir.

papirsposer

STYRKER DIT BRAND

UNIKKE PAPIRSPOSER DER FREMHÆVER DIN FORRETNING

En papirspose med tryk er en billig og effektiv måde at markedsføre din forretning. I tæt samarbejde med dig kan vi designe en smuk papirspose med tryk af dit logo, dit firmanavn eller din grafik som styrker dit brand og fremhæver din forretning. Vores papirsposer er fremstillet i en høj og slidstærk kvalitet, så dine kunder kan bruge posen igen og igen og derved sikrer dig øget synlighed

papirposer-banner

BASIC

Basic er SCANLUX standard sortiment. Et bredt udvalg af emballage med dag-til-dag levering som kan købes i vores webshop.

> Gå til webshop

VI DESIGNER FOR DIG

Vores dygtige designere står klar til at hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige designløsning – Bringing Brands to Life.

> Læs mere om BRANDLAB

PRIS

Kontakt os og få et tilbud på jeres egen helt unikke emballage med eget logo – nemt og hurtigt.

> Indhent tilbud


PAPIRPOSER I KRAFTPAPIR

GOD ØKONOMISK LØSNING

Papirposer i kraftpapir er en attraktiv økonomisk løsning og et godt alternativ til plastposen, såvel som til den eksklusive papirpose. Papirposer i kraftpapir kan designes præcis, som du ønsker – med eller uden logotryk.

Vi kan fremstille poserne i små oplag, så du kan give dine kunder sæsonbestemte papirposer, der passer til forskellige højtider og årstider. De små oplag er desuden et attraktivt valg for mindre forretninger med små behov.

> Indhent tilbud


EKSKLUSIVE PAPIRPOSER

TIL EKSKLUSIVE PRODUKTER

En eksklusiv papirpose udstråler stil og elegance, og den er et oplagt valg til højt profilerede varer og som firmareklame. Vælg mellem et utal af forskellige materialetyper, størrelser og farver, og varier helhedsindtrykket med eksempelvis lak, prægning, guldtryk eller sølvtryk. Vores eksklusive papirposer fås med flere forskellige håndtagsløsninger

.

> Indhent tilbud


MILJØVENLIGE PAPIRBÆREPOSER

MED OMTANKE FOR MILJØET

En papirbærepose med eget tryk er en elegant og naturlig løsning. Du kan naturligvis også få papirbæreposer i bæredygtigt FSC®-certificeret papir. FSC-mærket er din garanti for, at der under produktionen af papirbæreposerne er taget hensyn til både natur, miljø og mennesker, og det er derfor det oplagte valg, hvis du ønsker at give din forretning en mere grøn og bæredygtig profil

.

> Indhent tilbud


GALLERI

SE ET UDSNIT AF VORES PAPIRPOSER MED LOGOTRYK

gavefabrikken
eplehuset
MAG
MOODS
ACNE
iiSA
FIL
tiger_pose
daniel
papirsposer