VI VIL GØRE EN FORSKEL

Hos SCANLUX Packaging springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi har en ambition om at levere branchens bedste service. Uanset om det gælder rådgivning, design, logistik eller online bestilling. I al beskedenhed lykkes det meget godt.

Siden vi i 1987 blev totalleverandør af emballage til detailhandlen, er vi i dag vokset til en af Skandinaviens største udbydere af bæreposer. Med over 300 mio. solgte bæreposer om året har vi en solid ekspertise inden for både plast- og papirbæreposer. Derudover lagerfører vi et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, bånd, vinemballage og alt andet tilbehør, der skal til en komplet og sammenhængende emballageløsning.

logoer

Vi mener, at emballage skal være en naturlig del af virksomhedernes salg og markedsføring. Derfor har vi egen design- og innovationsafdeling, som vi kalder BRANDLAB OG INNOVATION. I samarbejde med førende mærkevareudbydere, skaber vi unikke designløsninger, der både løser en funktionel opgave og samtidig understøtter virksomhedernes brand.

Vi fungerer som outsourcing-partner for større butikskæder, der benytter vores faciliteter og ekspertise inden for lager og distribution. Ved at uddelegere ansvaret for logistik til os, opnår de besparelser til lager, distribution og administration. Samtidig får de en fleksibel og behovsstyret levering, og det er noget, der kan mærkes på både bundlinjen og lokalt i de enkelte butikker.

Vores konsulenter sidder altid klar til at hjælpe dig.
Du kan indhente tilbud her på hjemmesiden eller du kan kontakte os.

Kasse_640x700_BRANDLAB
Kasse_640x700_SOLUTION
Kasse_640x700_INNO
Kasse_640x700_BASIC

MISSION

SCANLUX anvender sin lange erfaring og store ekspertise indenfor detailemballage 
til at optimere vores kunders emballagebehov og sammensætte innovative løsninger.

SCANLUX ønsker at være den foretrukne outsourcing- og logistikpartner for danske og internationale detailhandelsvirksomheder således, at vores kunder kan fokusere på det, de er gode til.

SCANLUX sætter en stor ære i altid at have fokus på at levere den bedste kvalitet til vores kunder, med fokus på de mest miljørigtige løsninger og social ansvarlighed.

trappe
bygn
trappe-2
lager
showroom