YOUR BRAND OUR BRANDLAB

Din emballage er en oplagt mulighed for at vise din virksomhed frem og få dit brand ud og leve.
I BRANDLAB arbejder vores konsulenter og designere på at skabe et unikt design, der sætter et markant aftryk.

logoer

FRA IDÉ TIL BUTIK

Vi hjælper gerne hele vejen fra idé til produktion. Med udgangspunkt i dine visioner, skaber vi et design, der lever op til dit brand. Når du er tilfreds med resultatet og de sidste prøveprints er godkendt, sætter vi maskinerne til at gøre resten. Og så er vi klar til at sende din emballage ud i den virkelige verden. Ud til dine butikker og dine kunder.

DU VED ALT OM DIN VIRKSOMHED…

Du ved alt om dine kunder. Du ved alt om dine produkter. Du ved alt om dine butikker. Du ved alt om dit brand. Du ved alt om dine designregler. Med dine input, kan vi skabe det design, der afspejler din virksomhed bedst muligt.

bringing-brands-to-life

… VI VED ALT OM EMBALLAGE

I SCANLUX BRANDLAB ved vi alt om emballage. Vi ved, hvad der er muligt. Vi ved alt om intelligent produktion. Vi kender materialerne til mindste detalje, og ved, hvordan vi bruger dem optimalt. Vi ved alt om at påtage os opgaver og tage ansvar. Bruger du os som samarbejdspartner, får du al den sparring og modspil, der skal til for at skabe de bedste resultater.

SAMMEN SKABER VI BEDRE LØSNINGER

For os er samarbejde et nøgleord. Med din viden og vores kompetencer udvikler vi sammen emballageløsninger, der gør en forskel for din virksomhed.

acne_05_banner
Brandstad_banner05
magasin
kremmerhuset
Salling_02
iform-2016
eplehuset

BLIV INSPIRERET

TRENDBOOK

Hvert år udvikler SCANLUX en trend book, der kan inspirere dig
med farver, mønstre, stilretninger, former og meget mere.
Se videoen og kontakt os hvis du ønsker dit eget eksemplar.

tb_opslag_urbanity